Tafels en Meubelen voor Elke Bedrijfsruimte

Office wallpaper
In onze showroom heb je naast onze ruime collectie computerbureaus ook andere tafels en meubelen die je nodig hebt om van jouw kantoor een gezellige werkplek te maken. Denk maar aan tafels en stoelen voor het bedrijfsrestaurant of kantine, vergadertafels, stoelen en lage tafels voor in de wachtruimte en meer.

Lunchen op een rustige plek

De plek waar jouw werknemers hun middagpauze doorbrengen, zou een plek moeten zijn waar ze even kunnen ontspannen en rustig kunnen eten. Dit wordt door heel wat bedrijven over het hoofd gezien. Ze hebben ergens nog een ruimte over, zetten er snel een tafel in en hebben een kantine.

Jij wil het anders en ons uitgebreid assortiment aan tafels en andere meubelen voor restaurant en kantine zal jou daar bij helpen. Geen inspiratie? Kijk hier even op dit Pinterestbord. Je vindt er tal van ideeën.

Vergaderen aan de grote tafel

Vergaderen aan je bureau of in de kantine, het helpt je niet om je te concentreren op het werk dat gedaan moet worden. Een vergaderruimte die wat afgeschermd wordt van de drukte in het bedrijf en waar je met meerdere mensen rond de tafel kan zitten, is een must voor elke moderne onderneming.

Bekijk ons uitgebreid assortiment aan tafels en meubelen voor een efficiënte vergaderruimte. Bedenk dat een vergaderruimte best ook voorzien is van de nodige bereikbare stopcontacten, Internet en projectiescherm. Een grote tafel met in het midden alle nodige voorzieningen is ideaal.

Wachten in de ontvangstruimte

Jouw ontvangstruimte voor klanten is een plek waar je kan laten zien waar je bedrijf voor staat. Ook hier heb je de nodige tafels en meubelen voor nodig. Bekijk eerst hoeveel ruimte je beschikbaar hebt en laat ons dan een plan teken voor die ruimte. Vaak gaat een klant hier een eerste indruk opdoen van jouw bedrijf. De juiste kleuren, de juiste kunstwerken aan de muur, een muziekje op de achtergrond, het zal allemaal bijdragen tot de geruststelling en rust van jouw bezoeker.

Tafels en meubelen voor elke plek

Welke tafel of meubel je ook nodig hebt, met ons assortiment zit je goed. Het juiste meubel op de juiste plaats, dat is waar we voor gaan. Beslis voor welke je stijl je wil gaan en wij leveren tafels en anders meubelen bij jou op het bedrijf. Ons team van specialisten staat voor je klaar, van interieurstyling tot montage, je kan op ons vertrouwen.