Over ons

Bij Lucius Kantoormeubelen bestel je kwaliteit en design. Dat doe je niet even online. Wij helpen je bij het verzamelen van ideeën, het uittekenen van de plannen, de levering en de montage.  Kantoormeubelen bestellen doe je met ons samen.

Onze specialisten staan voor je klaar in de showroom. Voor je je kantoormeubelen gaat bestellen, kom je kom je best even langs. Breng voor alle zekerheid een duidelijk plan van de ruimte die je ter beschikking hebt met je mee. Met dit plan kan ons team jou bijstaan met advies en planning.

Een handige tool hiervoor is de Floorplanner. Je maakt een plattegrond van de beschikbare ruimte en kan zo aan de slag met de planning.

Kantoormeubelen bestellen in de showroom

In onze showroom bieden wij jou een volledige meubel-ervaring. Je kan alles wat je nodig hebt, in alle mogelijke uitvoeringen en stijlen, bekijken en uitproberen. Ga je voor ultra-modern of rustiek? Wanneer je de meubelen in alle rust kan bekijken, kan je gemakkelijker de juiste beslissing nemen.

We hebben meer dan 5000 items beschikbaar voor onmiddellijke levering binnen de 5 tot 7 dagen. Soms is het zelfs mogelijk om een extra snelle levering te voorzien indien nodig. Sommige artikelen zullen op bestelling zijn. Voorzie dan een 4 tot 6 weken voor levering afhankelijk van de leverancier.

Samen met ons team teken je een plan uit voor de inrichting van je kantoor. Onze mensen maken ook onmiddellijk een vrijblijvende offerte op zodat je een duidelijk idee hebt van de mogelijkheden binnen jouw budget.

Aanpassingen aan het plan blijven mogelijk. Geef jezelf voldoende ruimte om na te denken over je aankoop. Kantoormeubelen bestellen doe je niet over één nacht ijs.

Levering en dienst-na-verkoop

  • Onze specialisten zullen ook de levering en installatie van uw meubelen goed opvolgen. Oude kantoorinrichting wordt verwijderd en weggebracht.
  • Onze mensen in het atelier verpakken de bestelling en laden ze op de vrachtwagens. Onze eigen chauffeurs brengen de bestelling tot op bestemming.
  • Ons technisch team installeert alle meubelen onder begeleiding van jouw projectmanager.
  • Iets niet naar wens? Neem onmiddellijk contact op en wij sturen iemand ter plaatse om het nodige te doen.

Kantoormeubelen bestellen kan voor een beginnend bedrijf een hele drempel zijn om te nemen. Heb je toch liever dat één van onze specialisten ter plaatse komt kijken? Dat kan ook. Zo krijgt onze specialist een beter idee van de ruimten, lichtinval en kleuren en kan hij een beter advies geven.

Voor meer inspiratie:

Een goede werkhouding op kantoor

20 Home Office Organizing Tricks

25 Office Organizing Tips

Office Organization Tips

5 Ways to Organize Your Office–Stylishly