5 Meest Originele Kantoorinrichtingen in de wereld

Kantoorinrichting bij Google – Zurich

Het is welbekend dat Google een jong en dynamisch bedrijf is met een hele speciale werkcultuur. Hun werknemers zijn enorm toegewijd en hun geweldige kantoren zullen daar zeker ook toe bijdragen. Hier is bij de kantoorinrichting niets aan het toeval overgelaten.

Bij Google wordt er heel veel geïnvesteerd in de perfecte werkomgeving, waar de creativiteit en de productiviteit worden gestimuleerd. De mogelijkheid om te ontspannen is daarbij een prioriteit. Er is een regel dat niemand verder dan 100m verwijderd mag zijn van voedsel, dus er zijn letterlijk overal keukens en gezellige cafetaria. En een glijbaan om van het ene verdiep naar het andere te roetsjen.

 

Kantoorinriching Google

Bron: http://www.incomediary.com/top-20-most-awesome-company-offices

AIRBNB EXPANSION – San Fransisco

Dit bedrijf verenigt alle uithoeken van de wereld op 10 700 square feet op de derde verdieping van een gewoon bedrijfsgebouw. Wil je eens proeven van Mumbai? Of even vergaderen in Johannesburg? Voor de werknemers van AIRBNB is het, dankzij de bijzondere kantoorinrichting, dagelijkse kost. Ze moeten maar even hun kantoor verlaten om te genieten van kleuren en design in de verschillende brake-out ruimtes.

kantoorinrichting Airbnb

Bron: http://www.inc.com/worlds-coolest-offices-2015.html

Mind Candy

Dit kleurrijke paradijs behoort toe aan het bedrijf Mind Candy, een bedrijf dat computerspellen produceert. Een grastapijt, een houten boomhut als vergaderzaal, gekleurde wanden, kunstwerken, alles staat in het teken van de creativiteit. Deze kantoorinrichting is er één uit de duizend, origineel en weldoordacht.

kantoorinrichting mind candy

Bron: http://www.creativebloq.com/design/design-offices-912828

White Mountain Office – Stockholm, Sweden

The White Mountain office is gelegen diep onder de grond en is de thuisplek van een Zweedse Internet Service Provider. De plek was ooit bedoeld als een schuilkelder en werd nu omgetoverd door de architecten Albert France-Lanord tot een prachtige en unieke plek om te werken.

white mountain office

Bron: http://royal.pingdom.com/2008/11/14/the-worlds-most-super-designed-data-center-fit-for-a-james-bond-villain/

TBWA Hakuhodo – Tokyo

Het advertentiebureau TBWA Hakuhodo was vast van plan om met hun kantoorinrichting een statement te maken: “Wij denken anders.”  Met een bowlingbaan en indoor golf, creëren zij een casual, relaxte werkplek. Het groen, het glas en de houten vloeren dragen bij tot een natuurlijke sfeer.

kantoorinrichting TBWA Hakuhodo

Bron: http://www.thecoolist.com/office-design-excellence-10-amazing-office-designs-around-the-world/

Zoals je  ziet hoeft een kantoorinrichting dus niet saai te zijn . Natuurlijk hebben deze bedrijven een stevig budget te spenderen. Maar allicht kan je er wel wat inspiratie uit opdoen. Misschien is het een idee om eens te brainstormen met je werknemers ? Ze weten waarschijnlijk beter dan jij wat ze nodig hebben om van hun kantoor een aangename werkplek te maken.