Het Computerbureau voor Jouw Perfecte Werkplek

Op zoek naar een computerbureau? Bij Lucius Kantoormeubelen vind je een uitgebreid assortiment aan bureaus voor thuis of op kantoor. Of je nu een ruim bureau zoekt of een kleinere schrijfruimte, wij bieden een bureau dat voldoet aan jouw wensen.

Een traditionele look en feel? Kies dan een bureau in hard hout met karakteristieke details en rijke elementen. Liever iets modern? Bekijk dan zeker onze bureaus in metaal met een strak design en glazen blad. Je vindt bij ons in elk geval het bureau dat bij je past.

Natuurlijk zal de stijl niet het enige element zijn waar je rekening mee moet houden. In deze tijd van computers en technologie, is het belangrijk om goed na te denken over de functionaliteit van het bureau.

Tips bij aanschaf van een computerbureau:

  • Gebruik je een laptop of een desktopcomputer?  Voor een desktop computer heb je meer plaats nodig. Ook een uitschuifbare lade voor je toetsenbord en een beschermende lade voor je systeemeenheid zijn zeer handig.
  • Een bureau voor laptop heeft een aantal speciale voorzieningen. Zo zal de uitschuifbare lade groter zijn, zodat de laptop er in zijn geheel op past. Vaak zijn er ook ingebouwde oplaadmogelijkheden voor de laptop zelf, een gsm, een Ipad etc. Deze technologische snufjes kunnen je leven erg vergemakkelijken.
  • Heb je ook plaats nodig voor een printer, modem of luidsprekers? Houd met alles rekening.

Het juiste computerbureau is alles wat je nodig hebt om efficiënt en georganiseerd te werken. Onze uitgebreide selectie aan computerbureaus, van standaard opstellingen tot uitgekiende hoek- en L-opstellingen, komen in verschillende stijlen en uitvoeringen.

Welke uitvoering je ook kiest, elk computerbureau beschikt over heel veel tafelruimte zodat je alles wat je nodig hebt om je werk te doen, voor je kan hebben. Daarnaast zijn er ook meer dan genoeg schuiven voor dossiers en ander materiaal zodat je alles binnen handbereik hebt.

Bij Lucius Kantoormeubelen hebben we ook een uitgebreid assortiment aan directiemeubilair. Je creëert vanzelf de juiste sfeer in de directieruimte en hebt een ruime keuze uit verschillende designstijlen. Combineer jouw bureau met de juiste bureaustoel, vergadertafel en kasten en je bureau ziet er onmiddellijk professioneel uit.

Geen inspiratie? Hier doe je zeker wat ideeën op!

Of hier.

Je kan hierbij kiezen voor een eigen ontwerp of een ontwerp van ons creatieteam. Bekijk eerste en vooral de ruimte waar je bureau moet komen goed en noteer alles wat je nodig hebt op je werkplek. Zo kan je een perfect plan maken voor een perfecte werkplek.

Ook het installeren kan je aan ons overlaten. Kom vandaag nog langs. Liever direct online een computerbureau kopen? Dan raden wij de site Furn.nl aan.